Magia Latina Magazine

Sapa Pana Travel, al 15 jaar passie voor Latijns-Amerika!  Een prachtige mijlpaal waar we erg trots op zijn. Ons 15-jarig bestaan laten we dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan. We vieren het met een uitgave van het prachtige magazine; Magia Latina!

Magia Latina door Sapa Pana Travel
Magia Latina door Sapa Pana Travel

Vraag het magazine gratis aan

Passie voor Latijns-Amerika

Het begon allemaal in 2003 toen Johan van Rijswijck Sapa Pana Travel oprichtte, omdat hij zijn passie voor Latijns-Amerika wilde delen met andere mensen. Tijdens zijn eerste ontmoeting met Latijns-Amerika werd het direct duidelijk dat dit continent hem niet meer los zou laten. ‘Je kunt naar iedere uithoek van deze planeet reizen, maar toen ik voor het eerst in Latijns-Amerika arriveerde, werden mijn zintuigen meer en heftiger geprikkeld dan ooit daarvoor'. 

In de afgelopen jaren is het team uitgebreid met meer Latijns-Amerika liefhebbers en bezoeken we regelmatig het continent om nieuwe plekken te ontdekken. Tijdens deze inspirerende reizen hebben we veel andere mensen leren kennen, onbekende geuren geroken en bijzondere smaken geproefd. “Niet voor niets is ons motto: “Waar u naar toe gaat, zijn wij geweest.” 

Het Magia Latina magazine

Om het 15 jarig bestaan van Sapa Pana Travel te vieren hebben we een prachtig magazine uitgebracht; Magia Latina! Het magazine staat boordevol verhalen over bijzondere gebieden, routes en steden die we op onze vele reizen hebben ontdekt. Het is een must voor iedereen die van plan is om naar Latijns-Amerika af te reizen, er al is geweest én voor iedereen die van mooie dingen in het leven houdt. Laat u inspireren, droom even weg en reis in gedachten af naar het kleurrijkste werelddeel op aarde!

Vraag het magazine gratis aan*

Vul hieronder uw gegevens in of bel naar 073-6106204.
* Gratis verzending binnen Nederland

Graag ontvang ik Magia Latina*:

Ja

Nee

*Door middel van het toezenden van uw persoonsgegevens aan ons, gaat u ermee akkoord dat wij u gegevens verwerken op grond van de opdracht voor het doel waarvoor wij deze hebben verkregen, namelijk voor het toezenden van het Magia Latina Magazine en, indien u dit heeft aangegeven, het versturen van de nieuwsbrief. Uw gegevens worden enkel voor dit doel gebruikt en zijn uitsluitend bestemd voor de interne databank van Sapa Pana Travel. Meer informatie over onze privacy policy vindt u hier.

Close

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

 
Klik hier